Kundservice

(Måndag till fredag: 9 - 18)

 

Sekretess och säkerhet

Gravitex Limited överensstämmer med principerna i Data Protection Act 1998 och Privacy and Electronic Communications (EC Directive) Regulations 2003.

atvreservdelar.se värdesätter och respekterar integriteten hos dess kunder och besökare. Syftet med denna sekretess- och säkerhetspolicy är att förse dig med information om hur atvreservdelar.se samlar in, använder och delar information som samlas in från våra kunder och besökare. Vår insamlingsdata är utformad för att förbättra våra kunders köpupplevelse och ge kunder relevant information om våra produkter, tjänster och kampanjer.  

             Betalningssäkerhet

För att säkerställa säkra betalningar använder atvreservdelar.se en tjänst för säker betalning som tillhandahålls av Braintree. Denna tjänst utnyttjar SSL-standarden för informationssäkerhet. Konfidentiell data (16-siffrigt bank kortnummer samt utgångsdatum och säkerhetskod) är krypterad och skickas direkt till bankens server utan att passera genom den fysiska atvreservdelar.se servern.

Frakt och leverans

Atvreservdelar.se förstår att en snabb leverans är viktigt för dig så vi gör allt för att snabbt bearbeta din beställning. Det beräknade leveransdatumet angivet i kassan är bara en uppskattning och garanterar inte leverans på ett visst datum eller tid. Detaljerade leveransdatum och spårningsnummer skickas till den e-postadress som anges vid beställningen. Då du beställer från vår hemsida kommer din leverans i allmänhet slutföras inom högst 4-5 arbetsdagar (exklusive helger och helgdagar) från det datum ditt paket sänds. Detta betyder inte att en naturkatastrof eller oförutsägbara händelser utanför atvreservdelar.se:s kontroll inte kan försena din leverans. De här leveranstiderna är giltiga för beställningar som registrerats på vår hemsida innan 9:00 (London tid), vänligen lägg till en extra arbetsdag till leveranstiden för de beställningar som gjorts efter 9:00

Returer & byten

Vi vill att du ska vara nöjd så om någon du av anledning inte är nöjd med ditt köp kan du returnera det för återbetalning eller ersättning. Vänligen ring för att få förhandstillstånd innan du returnerar något. Artiklar som returneras för full återbetalning måste vara i nytt skick och i originalförpackning.